NIEUW
Binnenkort opent De Zorgservice een gloednieuwe dagbesteding in combinatie met dagverzorging! Binnenkort meer informatie op de website.
De Zorgservice

Het zorgaanbod van De Zorgservice

Het wijkteam van De Zorgservice kan verschillende vormen van wijkverpleging bieden. De zorg kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënt. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende vormen van wijkverpleging.

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging is er sprake van het ondersteunen of overnemen van activiteiten op het gebied van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Taken die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld:

  • Ondersteuning bij aan- en uitkleden
  • Ondersteuning bij het wassen of douchen
  • Hulp bij toiletgang

Gespecialiseerde zorg

Wij bieden gespecialiseerde zorg in samenwerking met andere zorgdisciplines.

Personenalarmering

De Zorgservice biedt de mogelijkheid tot personenalarmering in samenwerking met Veilig Thuis Verpleegkundig Team. Kijk voor meer informatie op https://www.personenalarmering.eu/de-zorgservice.

Verpleging

We leveren ook alle vormen van Verpleging. Hierbij kunt u denken aan aanreiken en/of toedienen van medicatie, wondzorg, toedienen van insuline, wondzorg, katheterzorg, stomazorg en alle andere verpleegtechnische handelingen.

Palliatieve en Terminale zorg

Zorg in de laatste levensfase noemt men palliatieve terminale zorg (PTZ). De zorg is bedoeld om de kwaliteit van leven voor de cliënt comfortabel te houden en om de naasten te ondersteunen. PTZ wordt pas verleend wanneer de cliënt, volgens de behandelend arts, een levensverwachting van maximaal drie maanden heeft. De zorg blijft beschikbaar tot het moment van overlijden, ook als de laatste levensfase langer duurt dan verwacht.