De ZorgserviceDe Zorgservice
Home/Werken bij DZS

Werken bij DZS

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw krachten die ons wijkteam kan versterken. Lees verder voor meer informatie. Je kunt contact opnemen via het sollicitatieformulier of per e-mail.

Vacatures
Verzorgende IG of verpleegkundige
Functieomschrijving

Jij komt als Verzorgende IG of verpleegkundige in loondienst te werken bij DZS in Zoetermeer. Je werkt op basis van zorgplannen en zorgt dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie.

Functie-eisen

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. We zouden het leuk vinden als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan we met je in gesprek over een functie in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer. Bij DZS mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk!

Arbeidsvoorwaarden

Wij vragen van jou een diploma Verzorgende 3 IG / Verpleegkundige niveau 4 of 5.

Stagiair

De Zorgservice is erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit houdt in dat wij stagiaires kunnen opleiden die de volgende opleidingen volgen: Verzorgende 3 IG en Verpleegkundige 4.

Volg jij één van deze opleidingen en ben je op zoek naar een leuke stageplaats? Neem dan contact op per e-mail via info@dezorgservice.com. Wie weet wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Let op: er zijn beperkte stageplaatsen. Vol = vol!